Sista fixet

Haha, hur man än lägger ambitionen att vara ute i god tid är det ju alltid en massa saker som ska göras i sista timmen. Nu skyller jag på att några dagar försvann eftersom vi hade en sjukis här hemma men ändå. Han är mycket piggare tack och lov. Idag har dagen börjat precis enligt schemat med morgon kl 7, massor av gröt och nu nap. Jag fixar det sista med julbaket, packar och har mig. I em sticker vi till nacka o blir kvar ett par dar. Men innan dess ska jag och ebs stålsätta oss med den allra sista shoppingen när lillskrutt vaknat.

20111222-095159.jpg
Del av julens outfit, röd klänning förstås, vad annars?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.