Girle's kitchen

Jag har sådant oooootroligt inredningssug, så det är inte klokt. Är så glad att jag valde en sparsam julpyntning iår, det vita och silvriga gav mig en kreativitetsboost. Jag har massor av roliga idéer som jag hoppas kunna realisera i framtiden. Det är nästan som om jag ser vårt hem med helt nya ögon sedan vi ordnade en permanent lösning för lille Ebbot.  Jag har länge gått och klurat på våra köksfönster. Vi har ett avlångt på höjden precis invid köksbänken och bredvid det ett brett, liggande fönster. Väggen ovanför där har stått outnyttjad alltför länge. Men så fick jag idéen om att sätta upp en tavelhylla där. Tavelhyllor är så bra för de tillåter ju en att ändra sig då och då. Man kan helt enkelt byta om exponeringen efter humör. Då hemmet gått mycket i vitt och rosa tidigare vill jag få in lite andra pastelliga toner. Den här gången blev det ljust blå toner. Jag blir alldeles glad när jag ser hyllan med fina ting jag tycker om!

 
 

Favoritsugrören har en självklar plats på hyllan, de står i en gammal glasflaska som det faktiskt varit en ljuvlig rosboylotion i en gång i tiden.

Tavlelisterna, en stor och en mindre, heter Ribba och kommer från hovleverantören. Därifrån är också den prickiga brickan.

 

Loppisboken har jag fått i present. Tavlan med Marilyn kommer från Gekås och de inramade tavlorna är tapetprover från bland annat PIP Studio. Ramar från Claes Olsson.

Kakplanchen har jag klickat hem från Etsy.com.
Här kan ni se hur fönstret ser ut med matplatsen med på bild.
0 tankar på “Girle's kitchen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.