Pepparkakor & playdate

20111216-163456.jpg

Idag fick Maja vara ledig. Vi väntade nämligen besök från norrort i form av Sara, Linnea & William. Sara är min kompis, Linnea är tre månader yngre än Maja och William är i sin tur tre månader yngre än Ebbot. Mycket passande leksällskap med andra ord. Nåja, tjejerna lekte bitvis väldigt fint ihop, när de inte kivades. De var som syskon, två nyblivna storasystrar har lite svårt att samsas alla gånger men på det stora hela gick dan finfint. Vi lekte, spelade spel och åt spagetti med köttfärssås till lunch. En mycket lyckad måltid, Maja åt tre portioner och Linnea fick nog i sig fyra(!). Efter lunch var det äntligen dags för dagens stora höjdpunkt: pepparkaksbak! Mys, mys.
Nu har lilla familjen åkt hem och vi laddar om lite här hemma. Ikväll är t på julbord och jag har bjudit över mamma på middag. Eller bjudit och bjudit, mamma köper med sig lyxmat från sicklas fiskdisk. Mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.