Julklick-klick!

Välkommen nya veckan. Jag kan knappt tro att det är den näst sista innan JULAFTON, min favoritdag på hela året… Jag är så barnsligt förtjust i alla juligheter att det inte är klokt. Iår har jag verkligen lovat mig själv att vara ute i god tid när det gäller förberedelserna. Jag är ju mammaledig och har lyxen att kunna planera min tid själv. Och om jag ska hålla min eget löfte gäller det att slutspurta den här veckan så att jag kan njuuuuuta hela nästa. Julklapparna är nästan färdiga. Jag har några kvar till barnen och en till min pappa. Till barnen har jag faktiskt precis klickat hem några julböcker. Maja fullkomligt älskar när vi läser för henne och Ebbot börjar också visa upp ett läsintresse. Till Maja blir det bland annat en bok om Gittan. De kan jag verkligen rekommendera, fina färger och ett finurligt språk. Ska även kika på leksaker på nätet tror jag, så skönt att julhandla från soffan och slippa trängseln 🙂
 
ippa trängseln 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.