Julbord i Vaxholm


Denna tredje advent har spenderats med min familj på det årliga julbordet. I vanliga fall åker vi till Utö och äter ljuvligt god mat. Men det är ganska meckigt och tar en tio timmar i anspråk. Vi gjorde det lite enklare för oss denna gång och tog båten från Nacka Strand och intog årets version på Vaxholm Hotell. Det var riktigt, riktigt trevligt. Fina lokaler, bra service, smidigt med barn och god mat. Maja hade laddat hela veckan och var så tålmodig. Inte ett pip på de tre timmar vi satt. Hon åt, åt och åt. Mest marmeladgodis och vispgrädde. Gullunge. Ebbot fick ha sina vanliga mattider, men smaka av oss andra. Ris à la Maltan blev megapopulär. Han kunde dock inte sova så bra i sorlet, men det hela gick helt klart över förväntan. Nu längtar jag ännu mer till jul så jag får äta mer av den goda julmaten!
0 tankar på “Julbord i Vaxholm”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.