Friday in my heart

Yes, veckans kanske allra trevligaste dag är här. Hur härligt som helst. Efter dagislämningen i blaskstormen tog jag och Ebbot tunnelbanan in till stan och morgonfikade med fina, fina Ullis som får en liten tvåa om fem veckor. Hennes stora tjej är född samma dag som Maja. Samma sjukhus, tolv timmar mellan. Vi hade inte sett varandra på evigheter och det var så trevligt att träffas igen och prata bort några timmar. När vi ändå var i city passade jag och Ebbot på att kika lite i affärer innan vi begav oss hemåt. Kom hem med några påsar, visar imorgon tänkte jag när ljuset är lite mer fotograferingsvänligt. Är så trött på att det är så mörkt att det inte blir några vettiga bilder. Jag har önskat mig ett nytt objektiv av tomten i julklapp, om jag får det kommer jag kunna fota bättre i sämre ljus.
Just nu pågår fredagsmys. Makaronerna kokar på spisen och korven ska snart tillredas. Kidsen får nämligen favoritmaten till middag. Jag och T kör indiskt framför På Spåret ikväll. För en stund sedan kickade vi igång helgen med lite fredagsmys. Ostbågar till den stora och majskrokar till den lille.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.