Fortfarande lika roligt

20111207-132445.jpg

Idag har vi en riktigt bra dag. Jag och Ebs är inbjudna på lunch hos våra allra bästa mamma&bebisvänner. Jag har fått så goda yoza av Petra. Jag ska tigga till mig receptet och servera dessa små godingar till T nästa Datenight. Mums! Nu sover förhoppningsvis båda pojkarna så vi mammor kan njuta av varmt kaffe och god choklad ifred. Ännu mer mums.
Innan lunchen var vi på sångstund och lek på öppna förskolan. Ebbot hittade gåvagnen direkt och sedan var det bara gå, gå, gå som gällde. Gullunge!
Ni får föresten ursäkta mitt dåliga bloggande, vissa dagar är ganska händelselösa och framförallt bildlösa. Då är det svårt att få till ett intressant inlägg. Snart är nog inspirationen tillbaka, då blir det en gladare blogg härinne. Är det föresten något speciellt ni vill läsa mer om? Eller mindre?

0 tankar på “Fortfarande lika roligt”

  1. Jag tycker att du bloggar bra!
    Bebisprat och bebistips, lite shopping och mode – både till dig och de små! – smarriga recept, lite inredning. En mysig lagom personlig blogg – det är därför jag fastnat här fast jag inte känner dig…
    Och bloggtorka får vi alla. Ju mer man bloggar desto enklare är det att blogga ännu mer! Men om man får stopp kan det vara svårt att få motivation igen. Då måste liksom inlägget efter uppehållet vara så ”viktigt”…
    Kram!

  2. Jag tycker också att det är en jättebra blogg!! Önskar varken mer eller mindre av något!! Det ska ju kännas kul att skriva och inte som ett tvång så att det blir en paus gör absolut inget, bara den inte blir för lång 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.