Tokig start på nya veckan

20111205-083135.jpg

Idag råkade vi försova oss. Jag vaknade av väckarklockan precis som vanligt vid sju då jag enligt vårt aw-schema ska plocka upp Ebbot och säga God morgon! Men jag måste ha somnat om igen för nästa gång jag vaknade trippade Maja in i sovrummet, klockan visade på 07.40! Oooops! Vi missade vår nya morhonrutin, Adventskalendern. Nåja, inget ont som inte har något gott med sig. Jag lyxade till det för Maja med frukost framför Disney junior. Själv avvaktar jag frukosten och ska duka upp lite lyxbrunch med äggröra, lufttorkad skinka, grönsaker och latte när Ebs sover (förhoppningsvis) sin nap efter dagislämning. Nu- klä på-racet innan vi ska bege oss strax innan nio. Hoppas er morgon har startat som den ska!

0 tankar på “Tokig start på nya veckan”

  1. Funkar det fortfarande bra med sovahelanatten?? Måste nästan ge det ett försök.. Sebbe som förr sov så bra har börjat vakna en gång i halvtimman nätterna igenom och äter några gånger dessutom.. icke hållbart.
    kram

    1. Nätterna funkar super numera. Han sover 11.5 h i ett svep. Dagarna är fortfarande inte helt hundra, så jag ska försöka justera dem den här veckan. Men det är helt otroligt hur fint det funkar och ebs är ännu gladare än innan. Han sov hos mina föräldrar förra veckan o schemat höll lika bra där. Jag kan rek boken sova hela natten, den är super.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.