Välkommen december!

Jag och Ebbot har invigt december på öppna förskolan m våra vänner Petra & Liam. Vi sjöng, pojkarna röjde järnet och sedan försökte jag få i Ebs lunch, men burkmat går inget vidare nuförtiden, när han har fått smak på ”riktig” mat och la dolce vita. Hur gör ni som lagar all mat själva till era små? Hur förvarar ni den maten när ni är på språng?
Efter öf lunchade vi mammor och kikade lite i affärer. Ebbot fick en ny cardy och strumpor, det sista har en förmåga att försvinna spårlöst här hemma. Till Maja fyndade jag en Hello Kitty-kalender på halva priset, ibland är det bra att vara ute i allra sista minuten. Såg även flera potentiella julklappar som jag ska kika närmare på vid ett annat tillfälle. Jag måste nämligen börja inhandla klapparna snart om jag ska vara ute i så god tid som jag önskar. Har ni börjat julshoppa ännu?

20111201-134929.jpg

0 tankar på “Välkommen december!”

  1. När jag gjorde småburkar till Malte så frös jag alltid in dem. När vi sen drog iväg på något så tog jag bara med den och behövde inte oroa mig för att den skulle bli. in i micron på ett café och voila!

  2. Här hemma har vi en 10 ½ månaders tjej som sedan någon månad tillbaka totalvägrar allt vad burkmat och att bli matad heter. Hon ska minsann äta själv och det ska vara ”rikitg mat” inget mixat på något vis..
    Sist vi var iväg så beställde vi helt enkelt in en miniportion med köttbullar och potatis så var hon nöjd.
    Hemma äter hon i princip samma mat som oss, utan vissa kryddor och för fet/dålig mat som man ibland kan få i sig 🙂
    Ha en bra fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.