Soft förmiddag


 
Igår var jag och T på 50-årsfest så kidsen har sovit hos mormor och morfar inatt. Lägligt nog fyller pappa år idag så han har nog en mysig födelsedag med mina små guldklimpar. Jag fick sovmorgon och har ätit frukost i lugn och ro alldeles själv. Som tur är håller julmusiken mig sällskap, annars skulle det bli lite väl ensamt. En lång inköpslista har författats, jag ska nämligen passa på att storhandla deluxe innan barnen kommer hem. Skönt att göra det mitt på dagen en vardag, jag hoppas på en lugn och härlig stund inne på Maxi. Ska bland annat inhandla jäst och saffran, på fredag blir det lussebullsbak efter dagis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.