Adventslugn

20111127-192009.jpg

Den här första Adventshelgen 2011 har verkligen lunkat på i sakta mak. Jag tog lite helgledigt från bloggen, Maja har varit hos farmor och vi har haft noll planer. En tripp till centrum igår, jag blev en mössa rikare. Lite lunch och mathandling. Eftermiddagsbad med en ny Elle mat&vin. Sedan blev det Ts underbara hamburgare till Så mycket bättre. Idag har vi haft adventsfika med mormor och morfar. Nu har jag landat i soffan och har det väldigt bra. Adventsstjärnorna sprider sitt fina sken och barnen håller just nu på att komma till ro i sina sängar. Det blir en fortsatt lugn helg, härligt.

0 tankar på “Adventslugn”

  1. Ville bara kika in och säga Hej!
    Jag följde din blogg för några år sedan, måste varit när Maja var liten, och nu ramlade jag på din blogg igen av en händelse. Jag ser att det hänt en del sen sist – en liten Ebbot har tittat ut! Grattis!
    Kul att ha hittat hit igen 🙂
    Hoppas ni njuter av första advent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.