Tristaste shoppingen ever?


Ok, jag är lite av en shopaholic, jag älskar att handla – det kan vara en tripp till apoteket och jag blir nöjd. Något jag däremot inte gillar är att köpa tråkiga grejer som också är dyra. Typ damsugare, eltandborste och tandläkarbesök (ok, inget köp kanske men ändå). Idag har ytterligare ett trist, men nödvändigt köp ägt rum. Jag har nämligen klickat hem vinterhjul till buggan så att jag och Ebs ska kunna ta oss ut även om det blir massor av snö i år. Men sablar vad dyrt det ska vara. 930 kr! För två framhjul. Vojne vojne vad vi har investerat i vår bugaboo och då är den ändå ganska basic. Men i somras blev det varukorg och suflett, vi har köpt till parasoll och åkpåse – som vi iof sålt. Själva vagnen var ju inte heller direkt billig. Jag har kommit fram till att min Kitchenaid och systemkamera har samma egenskaper, inte jättebilliga i sig och om man vill ha något extra tillbehör, säg en snygg vispskål i glas eller ett nytt objektiv får man betala ännu mer. Jaja, tur att det går att önska och tråna också, även om det är lite frustrerande också.

Vilka är dina tristaste inköp?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.