Ebbot nio månader

Det är synd att min älskade T vägrar vara en bloggpappa för så skulle ni se hur otroligt lika han och Ebbot är. ALLA jag träffar påpekar det, inget mig 100% T. Tur att jag vet att Ebbot låg i min mage, annars hade jag väl tvivlat på att han var min.  Haha.

Nu var det några veckor sedan min lille guldpojke blev nio månader men eftersom jag helt glömt att dokumentera denna händelse kommer den sedvanliga minnesanteckningen här.
Det här är Ebbot just nu:
tycker om: att busa, tugga på allt som kommer i hans väg, bada i stora badkaret, sjunga, lyssna på musik och krypa in i Majas rum fast han vet att han inte får. Han älskar sin storasyster, sin pappa och han är nog väldigt förtjust i mig med ;-P
tycker inte om: Klä på sig, när han ramlar o slår sig, när man torkar honom runt munnen, när man torkar honom runt näsan – då blir han riktigt förorättad.
kan: Sova hela natten – ä-n-t-l-i-g-e-n, kryper, ställer sig upp mot möbler och går mycket o gärna runt vardagsrumsbordet och mellan bord, soffa, fotölj. Försöker äts lite själv, även om det är mycket roligare att slänga tallriken i golvet. Säga: Mamama, Dadadada, dä.
övar på:
Stå utan att hålla i något.
smeknamn: Ebz, Ebselott, Ebbis och Ebson (mest av min syster)
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.