Söndagkväll + hjälp efterlysesOkej, nu har jag försökt klura ut hur jag ska få bloggen som jag vill ha dem i flera timmar. Har pillat lite där och testat lite här med det blir ingenting. Nu svider ögonen så jag ger upp för kvällen och ser istället fram söndagens tvhöjdpunkt: Pan Am! Jag älskar kläderna, atmosfären och andan i serien. Den är ganska seg, vilket jag tycker funkar perfekt en söndagskväll. Jag ska koka mig en kopp te och krypa ner under täcket. Jag ser fram emot en timmes sextiotalsglamour…

 

Så här fundersam är jag när jag inte f-a-t-t-ar-r hur man fixar fint på bloggen. Ni vet ingen webbkunnig person som hjälper till att designa bloggar i wordpress? Jag betalar givetvis för den tjänsten. Släng in en kommentar här eller maila girlebloggen@hotmail.com. Tack på förhand!

 

0 tankar på “Söndagkväll + hjälp efterlyses”

  1. stina, fick du mitt mail? vet inte om jag har rätt adress. ska iallafall upp med kidsen till sthlm i morn och träffa Ullis & livia på dan. vore kul om ni ville hänga på. Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.