Alldeles själv


T ”stal” barnen och åkte till farfar efter lunch och jag blev beordrad att inte göra något som helst som kunde klassas som nyttigt. Det har jag inte heller. Jag kommer på mig själv med att tänka: ”Jag borde…” men det gör jag inte! Istället har jag varit på promenad, lyssnat på Alex Schulmans gamla sommarprat, ätit godis, druckit kaffe, surfat och försökt piffa med bloggen. Men jag fattar i.n.g.e.n.t.i.n.g av wordpress. Hur får alla sina bloggar så fina? Hur gör man sånadär flikar under topbannern? Jag skulle verkligen behöva gå en wordpresskurs. Alternativt hitta en snäll själ som kan fixa min blogg precis som jag vill ha den. Jaja, sånt är livet. Nu undrar jag om jag inte ändå ska göra något ”nyttigt”, baka inför morgondagens besök. Mest kul förstås, haha.

0 tankar på “Alldeles själv”

  1. Jag är också jättedålig på wordpress men att göra flikar under toppbannern kan jag.. Du måste bara laga en ny sida under skapa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.