Sjukis

20111117-123852.jpg

Stackars lille parveln, ebbot har blivit tokförkyld. Jag misstänker att bakterierna kommer från Majas dagis. Där går det både det ena och de andra just nu. Jag tycker det dyker upp nya varningslappar varje dag, löss och höstblåsor verkar vara det senaste. Hua, då är jag glad att det ”bara” är en förkylning som ebs har åkt på. Han är ändå vid gott mod, sov sin vanliga tolvtimmarsnatt men matlusten verkar lite dämpad. Vi började dagen med en långpromenad tillsammans med två andra mammor+bebisar. Frisk luft gör oss gott och sällskap gör mig gott. Sedan har vi fixat här hemma och nu är det sovdags för lillen och lunchdags för mig. En väldigt vanlig vardag med andra ord. Men de är ju bra de med ibland. Och imorgon är det redan freeeedag!

0 tankar på “Sjukis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.