Inspiration sökes

Den här dagen blev inte riktigt som jag tänkte mig när jag vaknade imorse. Maja var nämligen superduperledsen när vi skulle bege oss till dagis så hon fick bli hemma med oss istället. Då blev hon ju glad men jag fick modifiera planerna lite. Att ha båda hemma en hel dag själv är lite slitsamt, särskilt när en stor behöver underhållas, en liten behöver kollas hela tiden så att han inte gör något fuffens och en mamma som längtar efter lite lugn och ro. Nåja, det hela gick ju fint och imorgon är en annan dag. Då är vi förhoppningsvis glada och pigga hela bunten. Jag tror Maja längtar efter dagis, hon älskar att vara där och jag vet inte vad som var tokigt imorse. Imorgon ska hon gå dit, säger hon. Passar fint, vi är nämligen hembjudna på lunch hos en av mammorna i mammagruppen och innan dess är det sångstund på Öppna förskolan. Bra för Ebbisen att få lite bebistid. Och för mig som får umgås med trevliga mammor.
Jag försöker hitta lite inspiration och pepp genom att surfa runt på massa webbshoppar för att spana på potentiella julklänningar. Men inte ens det verkar funka, för jag hittar ingen jag blir tokkär i. Dock gillar jag den här lilla skapelsen från H&M, en riktigt ”Stina”-klänning. Men rosa på jul, är det okej?

0 tankar på “Inspiration sökes”

  1. SUPERFIN klänning, tycker att färgen är jätte fin och självklart får man ha rosa på jul.
    Min äldre pojke har också varit så där, såå ledsen att gå på dagis och liten och så där…som är heeeelt nytt därför innan har det bara varit hej då. Inget specielt har hänt på dagis och inget problem med hans kompisar såååå jag hoppas bara att detta är nån period som går över. Men man måste hålla ut och inte låta dem styra när dem vill gå och inte gå……heller ta kortare dagar om man kan och självklart en ledig dag då och då det är inte fel men….bara akta att det blir inte hun som bestämmer när hun vill gå/inte gå.

  2. Jag kikar runt på ebay – där kan man dels hitta fynd men även unika klänningar! Rosa kan du absolut ha – allt behöver inte vara rött vid jul.
    Hugo har varit där många gånger under Vilmas 1 åriga tid här med oss. Vill inte gå till dagis… men det brukar bli bra så fort vi kommer dit och han träffar alla. Men visst, det är riktigt jobbigt.
    Hoppas er dag blir fin.
    //emelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.