Walk!

Strax innan lunch drog hela familjen ut på promenad. Vi pälsade på kidsen som båda hade premiär i vinteroverallerna.  Tänk att det är en bit in i november och först nu har vi behövt plocka fram de riktigt varma vinterkläderna. Ebbot har fått ärva Majas POP-overall som jag älskar. Tycker att den är så snygg i både färger och mönster. Skor har han inga bra, men eftersom han inte går ännu (tack o lov, han fyllde ju faktiskt nio månader igår) så blir det inga vinterskor iår. Han fick köra på sneakers istället. Majas overall är också POP, den köpte vi förra året och den verkar räcka en säsong till – minst. Skönt! Annars har det ju verkligen en tendens att dra iväg när det ska handlas ytterkläder inför vintern. Hon ska snart få ett par vinterskor, men det blir också det enda inköpet inför säsongen. Egentligen drömmer jag om både Primeboots och en fin, varm jacka men livet som mammaledig lämnar endel att önska i plånboken så det får bli något annat år. Jag har min Peakjacka som fyller 10 år i år och min päls jag ärvt från svärmor, den fyller 30 år i år 🙂
 
Nåväl, det var ganska kallt ute. Jag hade gjort iordning matsäck men vi bestämde oss för att äta den hemma istället. För att göra det hela lite extra roligt dukade jag upp picknicken i Majas rum istället. Det var mycket populärt! Toppen också,för då kan Ebs sova sin nap i sköna sängen. Nu är Far o Dotter på lördagsgodisshopping och jag ska passa på att slå in morgondagens farsdagspresent. Sedan ska jag dyka in i garderoben, har nämligen en tjejmiddag på tapasrestaurang att se fram emot ikväll, med kära Anna! Så himla lyxigt.

0 tankar på “Walk!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.