Redo för ensamtid!

Klänning och strumpbyxor från H&M, skärp från Gina Tricot och stövlar från Vagabond

Oooooh vad jag ser fram emot många härliga timmar med tjejsnack, vin och god mat. Ingen som tjatar, gnäller eller drar en i håret. Jag älskar mina barn men den här maman är helt uttömd på energi- och tålamodskontot så det ska bli så skönt att fylla på det med hjälp av bästa Anna. Imorgon är jag en bättre mamma, det är jag alltid när jag fått en liten andningspaus.
Jag har satt på mig klänning, fönat håret och satt på lite härlig make up så nu är jag mer än redo för söders höjder och spansk mat. Hoppas ni har en fantastisk lördagkväll!

0 tankar på “Redo för ensamtid!”

  1. Vad fin du är söta!!
    Hoppas du får en riktigt magisk afton med Girls. Skulle önska det var jag som skulle mysa med tjejer i kväll.
    Stora stora kramar till dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.