Bebishäng

Efter över en veckas kurande – uppföljningsveckan är inte över ännu men vi tjuvstartade med lite socialt umgänge- hade vi idag bjudit in våra vänner från mammagruppen på lunch och lek. Fem niomånaders är lika med fullt ös. Det var mycket trevligt och barnen var faktiskt harmoniska. Det marathonåts i barnmatsstolen och mitt i besöket kom vårt eldprov, Ebbot skulle sova sin middagsnap. Han ska sova 90 minuter mellan 12.30-14 och han sov ca 60 min av den tiden, vilket jag tycker får vara helt klart godkänt den här första gången med störande moment. Jag bjöd på sååå goda (om jag får säga det själv, hehe) pestofrikadeller i tomatsås och färsk pasta, receptet kommer från min nya bibel Om jag var din hemmafru. Så gott och enkelt att göra. Tyvärr fick jag inte med någon bild på maten men så gott som det var kommer jag säkerligen göra det igen. Då lovar jag att visa 🙂 Till efterrätt gjorde jag klassisk smulpaj av äpple med vaniljvisp. Jag är fullkomligt proppmätt fortfarande.
Nu har jag och Ebsen fått lite bonustid eftersom Maja har sitt livs första playdate efter dagis hos bästisen. Vi ska inte hämta henne förrän klockan fem så jag och Ebbot tar det lite lugnt framför tvn. Inte ofta vi gör det när inte Barntv är på 🙂
 

Hela gänget

Mitt i stöket med ”bästisen” Liam i bakgrunden

Skönt att leka lite i lugn och ro när alla kompisar har gått hem.

0 tankar på “Bebishäng”

  1. Härligt att komma ut ur bubblan! Och roligt att kuren verkar gå bra 🙂
    Hedvig sover superduperbra på nätterna men är svårsövd hemma i sängen på dagarna. Suck… Jag tycker att vi har precis samma rutiner som på kvällen men hon blir rasande på dagarna. I vagnen går det bättre så vi kör förmiddagssov i vagnen på väg till dagis och gärna på em också. Men långsovet efter lunch vill jag ha i sängen. Hon somnar relativt snabbt, tio minuter kanske…. Men man kan ju bli galen på det för skriket!!!
    Så du tycker att Hemmafrun är bra? Funderar på att skriva den på önskelistan… Var på en Författarkväll häromdagen och köpte Leilas One More Slice. Har inte fastnat för henne tidigare men nu ska här lagas och bakas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.