Tisdagsfix

Idag är en sådan där riktigt fixardag. Lägenheten är minst sagt rörig, Majas rum helt upp-och nervänt och golven behöver verkligen ett besök av dammsugaren. Eftersom mammagruppen är hitbjuden på lunch imorgon vill jag gärna få hemmet representabelt idag. Jag har i alla fall precis satt en deg på jäsning. Det blir godaste morots- och apelsinbrödet (recept kommer) som vi ska mellisfika på i eftermiddag. Igårkväll var jag och storhandlade. Eftersom det blev sent lät vi torrvarorna vara kvar i sina kassar. Som tur är tog Ebbot en paus i kockboksläsandet imorse och hjälpte mig med en påse eller två…

20111108-101141.jpg

0 tankar på “Tisdagsfix”

  1. Du är så huslig Stina! Låter ju kanon gott med nybakat bröd till mellis. Hoppas du får lägenheten snygg till i morgon. Tycker vi få ta och boka in en dejt snart igen så tjejerna får leka lite grann.
    /Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.