Girls day out

I lördags hade vi som sagt biodejt med min syster tillika Majas älskade moster ”Ninni”. Maja var så laddad och pratade hela tiden om att hon skulle åka in till stan. När vi anlände till Medborgarplatsen utbrast hon: ”Mamma, jag älskar stan!”. Haha, hon är för rolig. Eftersom det var lite av Majas dag fick hon bestämma lunch. Så efter att vi hämtat ut biljetterna till Alfonsfilmen (som det visade sig att vi redan sett vid ett annat knattebiobesök, men vad gör det?) styrde vi kosan mot McDonalds. Där njöt hon i fulla drag av att äta mat och ligga i stora fönstret och spana ut över en busy Folkungagatan. Vi fick i oss både lunchmenyer, glass och kaffe. Jag var helt proppmätt men Maja ville ha godis och det fick hon så klart. Hon tjuvstartade redan innan filmen och sedan åt hon sig igenom 40 minuter av Alfonsäventyr. Det finns inget stopp på henne när hon väl sätter igång. VI hade en så skön dag, Maja var så harmonisk och eftersom det varit en trotsvecka deluxe så var det så skönt att kunna ha det lite trevligt ihop. Allt som behövdes var lite miljöombyte, trevligt sällskap och mycket godis 🙂 Nästa mammadottertillfälle har vi redan planerat, vi ska lura med oss moster och mormor till Junibacken! Det älskar både jag och Maja.

 

 

Publicerat i Maja:

0 tankar på “Girls day out”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.