Girle loves PiP Studio

Jag måste erkänna att jag just nu går och funderar på vad jag ska önska mig av tomten i år. Min standardfrukost består av grekisk yoghurt med tärnad mango, cashewnötter, kokosflingor och pumpafrön. Till det äter jag ett kokt ägg med lite kaviar, dricker jag en latte och sedan sveper jag i mig ett glas vatten. Det känns bra att fylla på kroppen med protein, bra fetter och ny energi. Den här frukosten står jag mig på i flera, flera timmar.
Mitt frukostporslin är udda, vilket kan vara sött ibland men just nu längtar jag efter en enhetlig liten grupp som gör mig morgonglad. Gissa om jag blev alldeles i trasorna när jag upptäckte Pip Studios underbara serie Early Bird? Deras glada mönster och fina former tilltalar mig något enormt och jag skulle så gärna vilja ha två uppsättningar rosa och två uppsättningar turkosa frukostmuggar och skålar i julklapp. Sååå fina. Snälla tomten?

0 tankar på “Girle loves PiP Studio”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.