Metime

20111103-125821.jpg

Ebbot sover sin nap och jag har precis gjort lite bankärenden. Det är då bekvämt att man kan höra det mesta från soffan numera. Betala räkningar, handla, kommunicera…
Nu har jag krupit under en filt, ljusen är tända, latten är nygjord och jag ska dyka in i vita husets underbara värld. Jag läser nämligen Presidentens fru av Curtis Sittenfeld just nu. En riktigt riktigt bra bok som ska delvis bygga på fd presidentsfrun Laura Bushs liv, det gör det hela ännu mer spännande!

0 tankar på “Metime”

  1. Hej,
    Är så nyfiken på hur det går med SHN kuren!? Har själv en 5,5 månaders som vi tänker börja kura om 2 veckor så jag följer er med spänning 🙂
    /Jessica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.