AW-rapport

God morgon! Ville bara kika in i berätta att den här lille gossen har sovit tolv timmar i sträck utan en knyst inatt! Jag är chockad och fullkomligt överlycklig. Självklart kommer det komma både ett och fem bakslag men det känns verkligen som att vi är på rätt väg! Jag är så peppad att fortsätta med detta. Nu frukost i stora lass, allt enligt schemat!

20111102-072150.jpg

0 tankar på “AW-rapport”

  1. Men så härligt!! 😀 vi genomförde en liknande ”kur” nu i sommar då sonen var i Ebbots ålder, och sen dess är inte sömnen något problem! Man blir som en ny människa av att sova normalt igen 🙂

    1. Jag gjorde helt enligt Anna Wallgrens instruktioner i sova hela natten-boken. De största skillnaderna är att hi proppar i honom mat innan läggdags, ser till att han går o lägger sig glad och inte plockar upp honom ur sängen ( vilket jag alltid gjorde innan). Han får heller ingen mat nattetid. Och ingen napp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.