God morgon sista oktober!

Va? Är det november imorgon!? Hur märkligt känns inte det? Vi har i alla fall startat den här sista dagen i oktober på ett ypperligt sätt. ebbot är mätt i magen efter grötfrukost och jag njuter av mitt första mål framför Nyhetsmorgon. Maja sov hos farmor inatt och därför passar jag på. Annars är det Disney Junior som gäller här hemma som morgontv. Jag lyxstartar den här veckan med hembakt bröd med gott pålägg, juice och latte. Mums! Nu ska vi ta en lugn morgon och njuta av att inte ha någon tid att passa förrän när vi ska hämta Maja vid tre i eftermiddag.

20111031-073152.jpg

1 tanke på “God morgon sista oktober!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.