Fredag in my heart

Så var det fredag igen, vips vad veckan har sprungit iväg och då har jag ändå det bästa kvar. Idag har vi nystädat hem, krispiga gladiolus som helgbukett och lite nytt i kassarna från H&M, Kappahl och Akademibokhandeln. Till middag vankas Leila-pizza och rödvin så det kan knappast bli mycket bättre. Just det, favoritserien Bron OCH Skavlan på fredagstvn, hur bra som helst. Jag är som ni kanske märker på strålande humör denna fredag, kanske för att lillen bestämde sig för att sova till tjugo över åtta (!) imorse och lillan inte väckte mig förrän halv åtta. För att boosta mina fina barn har jag köpt varsin liten fredagspressy till dem, Maja får guldhårspänen och djurkex och Ebbot får en så fin bok (kan visa sen).  Hoppas ni har en underbar helgstart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.