Syskonmatch

Disney Junior är tydligen mer intressant än att vara med på kort enligt lillebror.

Idag är syskonen här hemma extra söta, de matchar nämligen varandra i mjuka, fina och fräscha plagg från Lundmyr of Sweden som jag klickade hem för ett tag sedan. Både klänning och bodysuit är väldigt lekvänliga och de är så fina i sina plagg. När jag var liten hade jag och min syster ofta likadana klänningar på kalas och jag tycker det är så fint när syskonen hör ihop i sin klädsel. När jag fick veta att vi skulle få en bebis till började jag genast att fantisera om att syskonen skulle kläs i likadana plagg. Jag var nämligen ganska säker, i alla fall tidigt i graviditeten, att vi skulle få en dotter till. Nu blev det ju inte så, vi fick ju världens bästa Ebbot! Därför blir jag superglad när jag hittar märken, såsom Lundmyr, som tänker i liknande banor i både pojk- och flickkollektionen och för både baby och lite större barn.

Till Ebbott…

…och till Maja, det här är dock babyvarianten, Majas har ingen bodyknäppning.

 

5 tankar på “Syskonmatch”

  1. Åh så FINA!!!!
    Syskonkläder är pännu finare på syster och bror tycker jag. Lika men ändå olika! Jag är också uppvuxen som en av två likadant klädda systrar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.