Ikeaplanering

I helgen ska vi till det stora, blågula varuhuset. Något som jag fullkomligt ä-l-s-k-ar och jag laddar alltid till tusen. Kollar hemsidan, bläddrar på appen, skriver listor, springer omkring och mäter, funderar lite, räknar på finanserna och njuuuter av planeringsstunden innan ett besök. Så mysigt! Den här gången ska vi ha lite smått och gott till förändringarna som pågår här hemma – jag lovar att visa er när vi är färdiga. På lördag ska jag bland annat klämma lite på den här tallrikshyllan som kallas Stenstorp. Tänker att den skulle bli fin med lite barnböcker, ett godsedjur och någon minnesgrej. Det kan bli finfint.

Jag förstår att antingen älskar man, precis som jag, att strosa omkring på Ikea eller så skyr man det som pesten. Vilken kategori tillhör du?

9 tankar på “Ikeaplanering”

  1. Jag är i Love-Ikea-kategorin!!!!!
    Skriver under på allt du nämner. Jag kan rabbla namn på soffor, köksluckor och gardiner och mått på bokhyllor, köksstommar och ramar…
    I samband med flytten var vi där så gott som varje dag. Nu var det ett tag sedan men vi ska faktiskt dit på söndag. Letar mattor till barnens rum och ska titta på nya julbutiken! 🙂

    1. Haha, det är inte klokt vad man kan snöa in på ikeagrejet 🙂 kan rek hampeb till barnen, vi har det till Maja. Härlig färg, bra pris och mysig att leka på.

  2. Jag fullkomligt älskar Herr Kamprad. Tackar gud varje dag för detta underbara gulblåa varuhus!! Vad skulle man göra utan Ikea, ja de är en bra fråga 🙂 Och nu med julbutiken, underbart räcker inte till!

    1. T gillar det inte heller, därför tar jag med Mami. Hon ät lika ikeafrälst, har mer tålamod o bil 🙂 plus att då får jag köpa vad jag vill 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.