Mmm… Middag!

20111026-163939.jpg

Äta bör man annars dör man! Hemma hos oss blir det pasta med inspiration hämtad från Lotta Lundgrens underbara bok Om jag var din hemmafru. Vi kör skogschampinjon, fetaost, cashewnötter, pesto och lite bacon plus ruccola till vår öppna lasagne. Jag har aldrig lagat något liknande så det ska bli riktigt spännande!

Vad äter ni?

uppdate: läste i receptet och det verkade ganska viktigt att servera rätten genast, inte så schysst mot T som micrar vardagsmiddagarna när han kommer hem. Det här får bli fredagsmiddag så kör vi champinjonsoppa med surdegstoast ikväll istället!

9 tankar på “Mmm… Middag!”

  1. Jag gjorde denna rätten förra fredagen och GUD så gott det var. Kan tipsa om att byta ut ricottan mot mascarpone. Så gott! Hoppas allt är bra med dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.