Äta bör man annars dör man! Hemma hos oss blir det pasta med inspiration hämtad från Lotta Lundgrens underbara bok Om jag var din hemmafru. Vi kör skogschampinjon, fetaost, cashewnötter, pesto och lite bacon plus ruccola till vår öppna lasagne. Jag har aldrig lagat något liknande så det ska bli riktigt spännande!
Vad äter ni?
uppdate: läste i receptet och det verkade ganska viktigt att servera rätten genast, inte så schysst mot T som micrar vardagsmiddagarna när han kommer hem. Det här får bli fredagsmiddag så kör vi champinjonsoppa med surdegstoast ikväll istället!
Muuuuuums, det såg gott ut!! Måste testas 😀
Jag kan säkert lägga upp mitt recept när jag fått till det om du vill.
nämen sluta så gott! Du borde bli en renodlad matbakblogg Stina! för gud så du inspirerar!
Tack rara du! Jag är ibland orolig att det är för mycket sånt i bloggen, men nu kör jag på med gott samvete 🙂
Idag blir det enkelt, köttfärssås med pasta:) kram
Alltid en klassiker som vi äter väääääldigt ofta här hemma.
Det ser gott ut. Har mejlat dig med en liten fråga. Stor kram!
Jag har svarat 🙂
Jag gjorde denna rätten förra fredagen och GUD så gott det var. Kan tipsa om att byta ut ricottan mot mascarpone. Så gott! Hoppas allt är bra med dig.