Gretchenstyle

20111026-094146.jpg

Det här tricket tar jag till när jag har bad hairday. Två inbakade flätor som liksom går in i varandra där bak. Lite nålar och spray på det så håller det hela dan. Eftersom det är frisörbesök inbokat i helgen är det bad hairweek, som alltid på slutet. Utväxt, trassel och allmänt glanslöst. Nåväl. Dagen bjuder i alla fall på date med mammorna. Promenad i fina vädret först och sedan är vi bjudna på lunch hos J&T. Mys mys med andra ord! Nu ska jag packa i ordning skötväskan och sedan rulla iväg med den sovande babyn. Ha en fantastisk lill-lördag!

2 tankar på “Gretchenstyle”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.