Julklänning 2011?

Jepp, vi är nästan i slutet av oktober och julrusigheten har redan slagit till med full kraft. I varenda affär kikar jag efter julprylar, funderar på färgtema, klämmer och känner – för att lägga tillbaka alltihop igen. Även för en juloholic som mig känns det liiiite tidigt att släpa hem glittriga bollar och små nissar redan. Men drömma, planera och önska går ju fintfint, särskillt när hela internet är fyllt till bredden av potentiella julköp. Här senast spanade jag in den här ljuvligt söta saken som är stark kandidat till årets julaftonsoutit till lillan. Med musskorna som hon fullkomligt älskar och aldrig vill ta av sig, täta strumpbyxor och en nätt kofta. Lockigt hår med sidenband. Å, söt som en liten karamell skulle hon bli! Klänningen kommer från brittiska Mini Boden, den webshopen  måste jag tipsa om! Så fina, färgsprakande och härliga barnkläder. Jag är sugen på att klicka hem tröjan med tåg på magen till Ebbot i julklapp. Hur söt som helst!

 

Har ni fått julfeber ännu? Vad ger ni era små i julklapp?

1 tanke på “Julklänning 2011?”

  1. Ja överallt börjar det bli jul 🙂 Har faktiskt köpt några julklappar till barnen redan, brukar bli så stressigt i slutet annars. Min 4åring vet vad han vill ha och det fick inte vara Hello Kitty sa han igår 🙂 Men jag ska försöka klura ut något som inte bara blir liggandes också. En barndator blir det i alla fall för det har han velat ha länge.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.