Hope Joy Love

Har krypit upp i soffan efter en kvällstripp till Ica Maxi så nu är förråd, kyl och frys välfyllda med massor av spännande godsaker. Så härligt. Jag är för övrigt inne i en ååå-jag-vill-fixa-massor-hemma fas. Basen här hemma är som kanske bekant vitt, det blandar jag upp med pasteller men det känns som om vi skulle ha några andra accentfärger såhär under vinterhalvåret. Jag är sugen på att låta julen gå i vitt, silver och grått och då skulle den här fina kudden från  H&M Homes julkollektion passa finfint i soffan. Jag gillar Days budskaps-kuddar, men känner inte riktigt mig hemma med det grafiska svartvita. Så det här blir ett trevligt, glittrigt alternativ med samma härliga känsla.

2 tankar på “Hope Joy Love”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.