ÖF+lunchdate

20111024-130438.jpg

Hej nya vecka, hoppas att du har massa roligheter med dig! Äsch, det vet jag att du har. Ikea, frisörbesök, Rut på fredag, löning och en massa trevliga mammababydater har vi att se fram emot den här veckan. Förra veckan hade vi ett näst intill tomt schema eftersom lillskrutt var risig. Därför var vi så redo för lite socialisering idag och bokade in en spontandate med vännerna Petra&Liam. Vi började med sångstund och lek på öppna förskolan och sedan blev det mysig lunch med en balja latte på Waynes. Nu är vi hemma igen och Ebbot ligger och snarkar i sin säng. Perfekt, då blir det bloggtime för mig! Den här veckan kunde inte starta bättre.

2 tankar på “ÖF+lunchdate”

  1. Hej!
    Jag är nyfiken på det där med Rut, är så sugen på att skaffa en 😉 Vad kostar det på ett ungefär och hur ofta kommer ”hon” hem till er då? 🙂 Hur avtalar man? Är det typ ”ni plockar undan, Rut städar resten”?

    1. Vi har ett litet speciellt förhållande till Rut eftersom min sambos jobb står för en del av fakturan. Exakt vad det kostar vill jag inte skriva ut här i bloggen, hoppas du har förståelse för det. Men på företagens hemsida finna ofta en prislista. Vi har hemfrid, som vi bytt till från Homemaid (som städade fantastiskt men hade urusel adminastriv kommunikation, de bytte våra tider hur som helst och kunde dyka upp lite när som och var helt omöjliga att prata med eftersom alla ens ärenden slussades vidare till högre instanser som skulle ringa upp… Rek inte dem!) hemfrid är vi däremot supernöjda. hur mycket det kostar beror förstås på hur mkt tid som krävs. Våra 80 kvm tar tre timmar, men då är det nyprod med stora öppna ytor. Vi plockar undan så får vi damsugning, golvtorkning, avtorkning, bad+kök i tipptoppskick av rut. Med hemfrid kan du låta bli att plocka så gör de det åt dig men då tar det längre tid i blir dyrare. Vi har varannan vecka. Kontakta företaget så kommer de hem till er och informerar o bedömer tidsåtgång. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.