Projekt: Bli pigg

Vi är precis hemkomna från en höstpromenad. Målet var att bli lite, lite piggare efter ännu en galen natt. För min lille son blev det ju förstås tvärtom, han slocknade i vagnen nästan direkt efter att vi vinkat av Maja. Underbara Claras sommarprat fick hålla mig sällskap genom lurarna istället. Nu har jag krupit upp i soffan med en kopp te och Sova hela natten-boken av Anna Wahlgren. Jag är så trött, har sovit två hela nätter -när Ebs var hos mormor och morfar- på åtta månader och jag börjar bli galen. Därför har jag bestämt mig för att ge boken och metoden en ärlig chans och om det känns bra när boken är slut tror jag att vi kör, stay tuned…

20111020-102928.jpg

1 tanke på “Projekt: Bli pigg”

  1. Pepp pepp pepp! 🙂
    Läs HELA boken. Ta Safariberätteslsen med en nypa salt och frossa i verklighetsbetättelserna, schemaexemplen och verktygslådan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.