After dagis

De senaste dagarna har vi mest varit inne, jag och Ebbot. Men i eftermiddags fick jag nog, jag behövde l.u.f.t och därför bestämde jag mig för att vi skulle ta en sväng till parken efter dagis. Jag trodde Maja skulle bli eld och lågor när jag berättade om planerna, i vanliga fall älskar hon parken. Men hon var ganska tvär och inte ens korvgrillning lockade – det var ju så jobbigt att gå hem igen när man varit i parken, menade hon. Det är verkligen upp och ner i humöret på vår lilla donna. Vi anlände i alla fall i duggregnet och mumsade korv under tak tills det blev uppehåll. Då blev det lite gungning – något som båda barnen gillar och Ebbot fullkomligt älskar, han skrattar högt varje gång. Efter en timme gav vi upp, genomfrusna men med lite fräschare luft i lungorna. Synd att jag egentligen tycker att det är dötråkigt att vara i parken (om vi inte träffar någon vi känner) annars hade vi kunnat slå ihjäl några eftermiddagstimmar där lite oftare.


 

 

 

2 tankar på “After dagis”

  1. Mysigt! Men jag håller med, jag är inte heller nån parkmamma utan är glad att Ville leker ute på dagis så att han får sin dagsranson av frisk luft… 🙂

    En fråga, vilken storlek har Ebbot på overallen? Hedvig har den i 68 och den är fortfarande sååå stor… Polarn och deras storlekar alltså…

    1. Maja är också ute väldigt mycket på dagis, så skönt att slippa känna sig ”tvungen” att rasta henne, hihi.
      Overallen är i stl 74 (de görs inte i större, hoppas att den räcker över vintern tills i vår). Han har 80 i vanliga kläder – förutom i de enorma poppyamasarna där han fortf kör 68. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.