@ underbara barn

I fredagsbesökte vi som sagt barnmässan i Älvsjö. Jag hade turen att vinna två biljetter via Bloggfamiljen, tack för det! Jag bjöd med mig Petra och hennes Liam och efter dagislämning tog vi pendeln bort till mässan. Väl där lämnade vi in barnvagnarna på barnvagnsparkeringen som var både gratis och bevakad. Strax intill stod Babybjörn och lånade ut bärselar. Jag fick testa varianten Comfort Carrier där tyngden sitter på höften istället för som på vår där all tyngd hamnar på axlarna. Gud så underbart det var att ha en sele där axlarna inte tar stryk! Helt fantastiskt, jag kånkade på Ebbot, som satt framåt och var så nöjd med att få se allt på mässan samtidigt som han var nära mig, i flera timmar och det kändes ingenting i ryggen på hela tiden. Det är ett otroligt gott betyg ska ni veta, jag har nämligen ständig ryggvärk. Många stjärnor till Babybjörns nya sele alltså.

Inne på mässan kikade vi på alla roliga utställare och shoppade lite. Det slutade med att vi båda köpte en varsin gåstol till pojkarna. Det är märkligt. Innan jag fick Maja hade jag en klar bild över hur jag skulle vara som mamma – och hur jag inte skulle vara. Vad jag ville ha till min bebis och vad jag absolut inte skulle ha, gåstol var en av de grejer jag ABSOLUT inte skulle ha. När Ebbot skulle komma tänkte jag att det här skulle ju bli en piece of cake. Jag visste ju hur man gjorde med barn, jag har ju redan ett. När han dök upp visade det sig – surprise surprise – att alla barn är olika och vill ha olika saker. Gåstolen har ju alltid varit ganska omdebatterad och jag har fram till idag varit riktigt anit. Med Maja kände jag inget behov av en sådan och jag slapp modifiera mina åsikter om den. Men med Ebbot är det annorlunda. Dels är han lillebror och får liksom hamna lite på prio två ibland. Dels är han så otroligt framåt och kryper, ålar och reser sig mot allt möjligt. Det är lite svårt att hålla stenkoll på honom samtidigt som jag ska försöka få vardagen att gå runt med ett barn till och ett hem att ta hand som. Därför ser jag gåstolen som en rolig sak för honom att vara i när jag till exempel ska laga middag. Än så länge förstår han inte att han faktiskt kan ta sig framåt i stolen och tycker att den är rolig kortare stunder, men jag tror nog att det kan bli en favorit när han väl fått in snitsen.

Suddig kille on the go


Hej mässan i fantastiska bärselen!


Paus från selarna, skönt med stora ytor att krypa på


Fisher Prices monter fick mvg av killarna, massor av roliga leksaker att leka med

Libero hade blöjbytarhörna med gratis blöjor, tack för det!


Testar gåstolen


Maja tycker nästan stolen är roligare än vad Ebbot gör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.