Höst på min planet

 

Vilken underbar höst vi har! Jag känner att jag äntligen är ikapp, halva september försvann ju eftersom vi var på Teneriffa då och jag blev så sent som i förra veckan överraskad över att jag frös barfota i mina vita tygskor. Men nu har jag tagit fram stövlarna och halsduken. Imorse rustade vi buggan för kallare väder så efter dagislämning begav jag och Ebbot iväg på promenad. Det var riktigt isande vindar men strålande sol så jag fick massor av frisk luft. Ebbot hade det så bra i åkpåsen som är fårskinnsfodrad, det såg så himla mysigt ut där i vagnen. Han njöt i fulla drag och hade somnat redan innan vi lämnade lägenheten. Nu är vi hemma igen, Ebbot gör hyss och min lunchsoppa står och puttrar på spisen. Ebbots spagetti och köttfärssås ligger redan i hans mage och jag tänkte njuta av min lunch som även ska bestå av hembakt bröd när han tar dagens andra nap om en stund. Vi har en soft dag, jag var helt vimmelkantig igår efter den galna natten men idag känns det lite bättre, han vaknade bara tre gånger inatt varav sista gången var tjugo i sex och då var det tydligen morgon.

Dagens mama i skinnjacka från H&M, hårband  o stickad tröja från Primark, leggings från Gina Tricot, stövlar från Scorett och sjalen är en gåva från min syster, den kommer från Budapest

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.