Hur söta?

En liten kaninflicka till Maja…

 

Som den sanna julälskare jag är har jag redan börjat tänka på min favorithögtid, trots att det är över två månader dit. Jag tänker mest på vad jag ska baka och hur jag ska pynta. Men också vad vi ska ge till barnen. Jag skulle så gärna vilja ge dem varsin supsersöt kanin från Maileg, de skulle passa så fint in i inredningen i övrigt. Maja skulle kunna leka med sin i docksängen och Ebbot, ja han får väl mest gosa med sin än så länge. Jag har blivit kär i dessa två modeller, men nu är den stora frågan hur jag ska få tag i rackarna, de verkar lika svårfångade som riktiga kaniner. Finns det några Mailegkunnigär ute? Var får man tag i dessa godingar? Är medium en bra storlek? Snälla hjälp en förvirrad mor!

… och en liten söt pyamaskanin till Ebbot.

5 tankar på “Hur söta?”

  1. Tack för alla bra tips! Tyvärr verkar de inte ha just de här kaninerna. Men jakten fortsätter 🙂

    Vickan: Hihi, det är härligt med bestämda kids. Maja är mer pastellig. Klart du kan ha en egen kanin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.