Ebbot åtta månader

20111011-071927.jpg

Idag firar vi vår lille plutt som ”fyller” åtta månader. Min älskade bebis som blivit så stor och så framåt. Han är glad och pigg och som ni kanske förstått väldigt fysisk. Sex tänder har hunnit bryta igenom, först två därnere och sedan kom överkäkens fyra nästan samtidigt. Han ”pratar” för fullt och är ett riktigt litet charmtroll.

Det här är Ebbot just nu:
tycker om:storasyster, när pappa kommer hem, när han får tugga på saker, mat i massor, majsvälling, när man sjunger för honom, när morgonen börjar och han får gå upp och leka o få gröt.
tycker inte om:
Klä på sig, när han ramlar o slår sig, när man torkar honom runt munnen.
kan: Åla supersnabbt, krypa sedan igår, ställa sig mot möbler (vet dock inte hur han tar sig ner så då tappar han balansen och ramlar ner och slår sig, för att sekunden senare vara uppe där igen). Somna själv, hålla nappflaskan själv när han vill. Det händer att han kan sätta sig upp från ål/krypställning.
övar på: Sova hela natten, gå?
smeknamn: Ebz, Ebselott, Ebbis

2 tankar på “Ebbot åtta månader”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.