Dinnertime!

Usch vad murrigt det är idag. Är väldigt väderberoende i humöret o känner mig tokigt sänkt idag. Trots att vi har haft mysbesök av mammagruppen som förbarmade sig över allt som blev över från kalaset. Eftermiddagen har också varit bra. Nu pågår middasfix. Kyckling med svampsås & ris står på menyn, höstigt o gott! Melissa Horns ljuva stämma ljuder genom högtalarna och jag ska snart tända massor av levande ljus. Det blir nog mysigt för oss och för humöret.

20111010-172202.jpg

2 tankar på “Dinnertime!”

 1. Vad gott det låter 🙂

  Ja testa Keldas nya såser/grytor. Finns i 3 smaker; Ticken Masala, Röd curry och Grön curry, den sistnämnda har vi inte testat här hemma ännu, men de andra två är riktigt goda och så himla smidigt. Den vi åt idag steker man bara kycklingen i bitar och sedan häller man på såsen och låter det koka i 2 minuter, vips klart! Den röda Curryn är jättegod tycker vi här hemma, samma sak där men strimla kycklingen och så klyftar jag en lök och så på med klassiska wokgrönsaker och sedan så häll på såsen och låt koka i 2 min. Enklare kan det knappt bli, perfekt för stressade småbarnsföräldrar 😉

  Ha en mysig kväll, är ofta här inne och spanar men är urusel på att kommentera, ska skärpa mig!!!

  Kramar/Anna

  Ps, din tårta nedan är ju bara så grymt söt, ser jätteproffsig ut! Blir inspirerad att baka tårta till 1 års kalaset om en månad 🙂 Ds

  1. Det var gott! Spännande såser, ska definitivt kika efter dem. T älskar indiskt o röd curry är en av mina favvisar. Det är klart du ska testa tårtan, tror att det finns blå hjärtan oxå ifall du vill göra en pojktårta. Kan verkligen rek 20-cm formarna fr ÖB, det gör hela tårtan med mindre men högre bottnar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.