Rustade för vargavinter


Igår fick Maja den sötaste tröjan av sin moster i present. En naturvit, kabelstickad, rundhalsad lite längre modell med fin spetskant nertill. Alla rätt om ni frågar mig. Nu är bara frågan varför H&M inte gjort en likadan för oss vuxna? Den är sååå fin och jag skulle gärna ha en egen. Snygg till både stuprör, leggings eller kjol. Idag hämtade jag ut ett H&M paket med två tjocka, stickade tröjor till den lille herrn. Den här är ju bara så fin med pingviner. Stor är den också så förhoppningsvis håller den hela vintern lång. Så fin med jeans och uggs. Själv har jag också fått erkänna att vi gått in i en ny säsong så nu är garderoben sommarutrensad och jag idag har jag varit nere i källaren med tunna, söta sommarkläder och plockat upp mustigare färger och material. Passade även på att rensa ut en hel del gamla plagg som inte passar eller håller måttet längre. Jag menar, vem vill ha en noppig h&m-topp från 2001? Nu ska bara Majas garderob rensas ut och inventeras, sedan är vi äntligen i höstfas.

1 tanke på “Rustade för vargavinter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.