Kalaslördag

 

Idag har vi firat Maja igen. Det var nämligen äntligen dags för hennes efterlängtade kalaset. Som hon har längtat och väntat. Funderat på om inbjudningskorten kommit fram, vilka som kommer och när den där lördagen egentligen är.  Klockan två droppade gänget in, en blandning mellan släkt och vänner. Jag hade dukat upp med dessertbord, mitt allra första. Måste få skryta lita och säga att jag är förbaskat nöjd med hela kalaset. Temat (prinsesstema bestämt av Maja), dekorationerna och framförallt bakverket. Det var en underbar dag med massor av skratt och lek – precis som det ska vara. Snart ska jag ta mig ett glas bubbel, glida ner i skumbadet och läsa senaste inredningsmagasinet. Men först vill jag visa några bilder från vår dag.Girlang till Maja
Desertbord
Det bjöds bland annat på chokladtårta och cupcakes


KalastjejOch kalasmamma, i favoritklänningen från H&MMästerfotografen Maja har förevigat migKalas pågår


Skönt att softa hos mosterTrött men nöjd kalastjej som varvar ner efter att gästerna har gått hem

12 tankar på “Kalaslördag”

  1. Elinjosefine: tack! Jag har gjort allt själv förutom marsipanlocket som jag köpte av mitt lokala konditori. Tänkte berätta om bakverken lite närmare i senare inlägg.

  2. Haha, och nu när jag sitter här och kikar på bilderna kommer Ed bakom mig, tittar och säger sen ”Nästa gång hon fyller år, kan vi gå dit då?” 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.