On the go

Jag älskar att jag numera kan blogga från mobilen, worpressappen är dessutom så mycket bättre än blogg.se-appen hunnit bli.

Jag o Ebbot har lämnat av Maja o ska möta upp våra mammor o bebisar för promenaddate. Vi valde mellan promenad o träning o nu i efterhand var nog inte valet helt rätt eftersom det precis började dugga. Nåja, ebbot slocknade i vagnen för en sekund sedan o jag hoppas han får sova ett tag. Jag ser mest fram emot lunchlatten efter en lite rörig natt. Ha en toppentorsdag allihop! Tänk, imorgon är det helg igen!

20111006-094120.jpg

20111006-094144.jpg

20111006-094251.jpg

4 tankar på “On the go”

 1. Här var det struligt värre med och dagen började kl 5 tyckte sebbe!! gah!!

  2 frågor:
  1) var kommer Ebbots superfina jacka i från? Vilken strl har han? (hur lång och vad väger han??). Tycker jag köper för små kläder hela tiden, Sebbis växer ur dem på en vecka!
  2) hur får du så fina kort med ram runt? nån app i iphonen?

  kramis

 2. Vi har också en rörig natt bakom oss men inte med lillan utan med lillkillen som drömmer och ropar och säger att han är hungrig. Lite cirkus mellan fyra och halv sex men sen sov han till kvart i åtta. Å sidan vaknade Hedvig halv sju…

  Vilken fin sjal du har idag!

 3. Josefine: tack kära du! Jag älskar filten som jag shoppade i London förra hösten, får ofta komplimanger för den.
  Vickan: sebbelutten då! Jackan är från hovleverantören hm 🙂 han har 86 i sin men det beror på att den inte fanns i 80, 74:an skulle inte räcka i vår vilket den här borde göra. Vet inte hans mått, ska till BVC nästa vecka. Men jag tippar på att han väger 10-10,5 o är 72 cm typ. Har 74/80 i vanl fall. Appen heter ps express, annars kan jag rekomendera instagram.
  Maria: cirkus är ett bra ord för att beskriva dessa galna nätter. Hoppas lillen får en lugnare natt i natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.