Slut i rutan

Oj vilken dag. Det är ett mycket lyckligt födelsedagsbarn som snart sussar sött inne hos sig. Jag höll på att göra detsamma alldeles nyss när vi avrundade med favvofilmen törnrosa inne hos henne på bärbara dvdn, efter lite saga var hon redo att kasta in handduken (utan välling kan tilläggas). Själv hoppas jag kunna hålla mig vaken till säsongspremiären av dh. En kopp te tillsammans med tjejerna på wisteria lane vore ett fint avslut på den här 4 oktober.

När katterna är borta… Leker Ebbot i Majas rum. Vi är där ibland när maja är på dagis, rummet är mer bebisvänligt än resten av lägenheten o så är det förbaskat mysigt!

20111004-201630.jpg

2 tankar på “Slut i rutan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.