Hej Lifestyleblogs.se!

Kära läsare, om ni hittat hit betyder det att ni just nu är inne på lifestyleblogs.se, bloggens nya hem. I våras blev jag tillfrågad av rara Josefine om jag skulle kunna tänka mig att blogga under hennes nya, egna bloggportal. Jag blev oerhört smickrad och självklart sa jag JA! Och nu är jag här, lagom till Majas födelsedag – hur bra är inte det?

Nu gäller det bara att lära mig alla knep och trix med wordpress som är mitt nya bloggverktyg, lära känna mina medsystrar här på Lifestyleblogs och självklart blogga för glatta livet!

Välkomna hit, hoppas ni följer med mig på detta nya bloggkapitel!

14 tankar på “Hej Lifestyleblogs.se!”

  1. Bloggmamman: Tack tack! Jag har flera favvisar här inne så det är ju en ära att få bli en i gänget!
    Elinjosefine: Vad kul att du tycker det!

  2. HAPPY BIRTHDAY Maja och MAMMAN &PAPPAN förtjänar en stor grattiskram de också! 4 år som föräldrar <3<3<3<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.