Fyra år av kärlek

Tänk att min lilla prinsessa blir fyra år idag. Vi startade födelsedagen tidigt, redan 06.15 stod vi med paket och frukostbricka och sjöng. Allt för att hon inte skulle hinna vakna innan vi kom in (vilket hon inte gjorde, vilket i sin tur ledde till ett surt litet födelsedagsbarn tills hon fick börja öppna paketen) och för att pappa T skulle hinna vara med en stund innan han var tvungen att åka till jobbet.

I fyra år har jag haft privilegiet att vara mamma till en glad, snäll, bestämd, busig, gosig, pratsam, sprallig, underbar liten tjej. Jag har alltid känt mig bekväm i min mammaroll och kände mig faktiskt hemma i den redan på Danderyd den där oktobernatten när hon kom till världen. Vi var tillsammans varje dag under nästan hela hennes första två levnadsår innan hon fick börja på sitt älskade dagis. Vi har skrattat och bråkat. Bakat och badat. Myst och fikat. Lilla, stora Maja. Hon förändras för varje dag. Växer i sin roll som Maja och i sin roll som storasyster. Hon lär mig nya saker, igår kom hon hem från dagis och visade hur man tecknar olika färger på teckenspråk. Jag är förundrad över att min fyraåring kan saker som inte jag kan. Älskade Maja, fortsätt att lära mig om livet!


Alldels ny på Danderyds BB

På ettårskalaset i bedårande sidenklänning från The Gap

Apelsinätare på tvåårskalaset

Underbara lockar på en underbar tvååring

I Grekland hos Lollo & Bernie sommaren innan treårsdagen

Leker med nya köket på treårsdagen

Grattis Maja fyra år!

 

Tack för att jag får vara din mamma!

Publicerat i Maja:

3 tankar på “Fyra år av kärlek”

  1. Grattis Maja!

    …och vilken fin ny blogg mamma Stina! Jag trodde en kort stund att du skulle sluta blogga, men är glad att det inte var så! Roligt att du är på Prinsessans plattform, det var via henne jag hittade din blogg en gång i tiden! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.