Presenter, presenter, presenter

Dagen börjar närma sig sitt slut och jag har krypit upp i soffan i skönaste flanellpyamasen. Är ganska sliten måster jag säga, har fixat och donat inför morgondagen samtidigt som jag har gjort mitt vanliga race – Ebbot har dessutom fått två till nya tänder, nu är de fyra som spruckit igenom däruppe och två därnere och man är ju inte riktigt sig själv när man får tänder. Men nu tar jag kväll. Barnen sover sött, tårtan är bakad och ska monteras imorgon när födelsedagsbarnet är på dagis – det har hon insisterat på att hon ska vara på sin dag, önskad frukost inhandlad och alla paketen inslagna. Nu ska jag ta mig ett litet glas rött, lite mörk choklad och en liten bit ost och bänka mig framför Svenska Hollywoodfruar. En bra avslutning på första dagen på den här födelsedagsveckan.

2 tankar på “Presenter, presenter, presenter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.