Hej nya veckan!

Godmorgon godmorgon! Här har veckan börjat riktigt bra med en helt ok natt, särskilt med tanke på att Ebs varit borta två nätter vilket var första gången. Vid halv sju var det morgon och vi hann till och med vinka av T innan han begav sig till arbetet, det händer inte ofta. Morgonen fortsatte med god frukost, perfekt kokt ägg, underbara barn, lite lek och inget tjafs. Nu är Maja levererad, Ebbot tycks ha somnat i sin säng och jag ska sätta igång med dagens To do’s. Sista förberedelserna inför Majas dag och en del måstesamtal står på listan. Ville bara kika in och säga hej först, det är ju så mycket lättare nu när blogg.se äntligen skaffat en bloggapp. Härnedan ser ni en av mina två cyklamen som jag lyckats hålla vid liv i två veckor, måste vara något slags rekord för mig.

2 tankar på “Hej nya veckan!”

  1. Ett perfekt kokt ägg är verkligen en bra start på dagen, det gör stor skillnad faktiskt 🙂 Misslyckat ägg brukar få mitt humör att dala direkt 😉 hehe.

    Cyklamen hålle rman lätt liv i lääääänge. OM man bara vattnar underifrån. aldrig på bladen. Iskallt vatten ska det vara och i bland kan man gärna stoppa ner några isbitar i tilloch med. Då får de nytt liv och håller sig krispiga och fina länge länge länge!!!! (jobbade med en florist i helgen som kom med supertips ;-))

    kram och stort grattis till maja i förskott. hoppas ni får en finfin kalasdag med mkt kanelbullar i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.