Snart kommer dom

Oj vad jag längtar efter Maja o ebbot just nu, det riktigt värker i magen. Pratade precis med mamma, allt hade gått fint o om någon timme är de hemma igen. Då ska jag pussa o snusa på dem så mycket jag bara kan. Iväntan på kidsen njuter jag av min standardfrukost numera, ägg, yoghurt med kokos, mango o någon form av nötter (idag valnöt), latte o vatten. Dn söndag på det, riktigt mysigt här i tystheten.

2 tankar på “Snart kommer dom”

  1. Oj har Ebbot också varit hos mormor hela helgen!? Då ammar du inte längre förstår jag. Vilken frihet igen!
    Hoppas ni får en mysig söndag. Vi ska fyra Vilhelm som fyller 2 år idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.